Meest gestelde vragen

Hoe hou ik mijn Kindling Cracker scherp?
Het unieke design van de Kindling Cracker maakt dat de snede (scherpe deel van de Kindling Cracker) niet super scherp hoeft te zijn. Indien u toch uw Kindling Cracker scherper wilt maken dan kunt u deze vijlen met een metaalvijl. Heeft u dit nog nooit gedaan? Laat dit dan uitvoeren door een professional.

Het lijkt erop dat ik niet online kan bestellen.
We doen ons uiterste best om de site 100% te laten werken. Door onvoorziene omstandigheden kan het zijn dat de site niet werkt. Stuur in dat geval een mail naar info@kindlingcracker.eu en we zullen u zo spoedig mogelijk verder helpen.

Naar welke landen verzenden jullie?
Wij zijn bereid om de Kindling Cracker overal ter wereld te laten bezorgen. Staat het land van uw keuze er niet tussen tijdens het bestelproces? Neem dan contact op door te mailen naar info@kindlingcracker.eu

Met wie kan ik contact opnemen indien mijn bestelling niet lijkt aan te komen?
Stuur een email naar ons met uw bestelnummer en wij gaan uitzoeken wat de status is van het pakket.

Zit er garantie op het product?

Ja, indien er een fout is gemaakt tijdens het maken van uw Kindling Cracker binnen vijf jaar na aankomen zullen we het vervangen. Indien de Kindling Cracker door verkeerd gebruik beschadigd vervalt de garantie.

Is het veilig om te gebruiken?
De Kindling Cracker is erg simpel in het gebruik en veiliger dan traditioneel hakken omdat er niet langer een scherpe bijl langs uw handen gaat.

Hoe lang gaat het product mee?
We hebben allen de beste materialen gebruikt en kiezen voor de beste lokale fabrikant. Onze Kindling Cracker zijn gemaakt om generaties te overleven mits goed gebruikt en onderhouden.

Krijg ik er een hamer bij?
Een hamer wordt niet standaard bij de Kindling Cracker geleverd. U kunt ook op het hout slaan met een stuk hout of een steen

Heb ik gereedschap nodig om de Kindling Cracker in elkaar te zetten?
Nee de Kindling Cracker bestaat uit één stuk gietijzer.

Is het veilig om in buurt te houden van kinderen en dieren?
Het is een stuk veiliger dan een gewone bijl mede door de grote ring aan de bovenzijde.

Wat is het formaat van de Kindling Cracker? 
Het weegt ca. 4.5kg en de afmetingen zijn ca. 300mm lang en 220mm wijd.
present.

Roest de Kindling Cracker of komt er vuil op mijn vloer?
Wij adviseren om de Kindling Cracker niet op de vloer te zetten indien deze niet makkelijk te reinigen is. Indien u de Kindling Cracker buiten heeft gebruikt kan het zijn dat deze vies is en zo uw vloer besmeuren. De Kindling Cracker is gemaakt van gietijzer dus deze kan roesten na verloop van tijd maar u kunt de Kindling Cracker opnieuw schilderen.

Kan ik de Kindling Cracker binnen gebruiken?
De keuze is aan u maar wij zijn niet verantwoordelijk voor het ontstaan van schade aan uw vloer. U slaat met een voorwerp op het hout en dat zal een impact hebben op uw vloer. Neem dus voldoende voorzorgsmaatregelen om schade te voorkomen.

Beschadigd de vloer of bestrating door het gebruik van de Kindling Cracker?
Dit kan gebeuren zorg er daarom voor dat de Kindling Cracker op een ondergrond staat die het slaan met een voorwerp aankunnen. We bevelen aan om de Kindling Cracker buiten te gebruiken en op een houten blok.

Gaan jullie nieuwe modellen of  kleuren uitbrengen?
Wie weet wat de toekomst gaat brengen….