KINDLING CRACKER KINDLING CRACKER Kindling Cracker Cover
KINDLING CRACKER KINDLING CRACKER Kindling Cracker Cover
KINDLING CRACKER
Met de Kindling Cracker heb je enkel nog een stuk hout of een hamer nodig om aanmaakhout te kunnen maken. Een stuk veiliger voor je vingers! Check ook onze bundels onderaan de pagina!

Standaard levertijd

1 - 2 Werkdagen

EAN

639072434439

€ 149,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Details:

Afmetingen: 22.5 x 22.5 x 31 cm
Veilgheidsring binnen diameter: 16 cm
Gewicht: 4.8 kg

Met de Kindling Cracker heb je enkel nog een stuk hout of een hamer nodig om aanmaakhout te kunnen maken. Een stuk veiliger voor je vingers!

Als u deze houtjeshakker aanschaft, is vuur maken echt geen tijdrovende en zware klus meer. Veilig hakken is nu gegarandeerd en aanmaakhout maken een fluitje van een cent. U legt het aanmaakhout in de kachel, wat aanmaakblokjes erbij, een lucifer en het komt helemaal goed. De kindling cracker zelf vraagt weinig onderhoud. Hooguit af en toe even met een borstel erover heen en wanneer u de korf echt mooi wilt houden, kunt u hem om de paar jaar een nieuw likje verf geven.

Een kindling cracker is een soort korf met in het midden een mes. Het product wordt gemaakt van hoogwaardig gietijzer en is daarom bijzonder duurzaam. Wanneer u eenmaal een kindling cracker heeft aangeschaft om veilig aanmaakhout te kunnen hakken, dan kunt u daar waarschijnlijk uw hele leven plezier van hebben. Vuurmaken en de kachel snel aansteken zijn nog nooit zo eenvoudig geweest. U neemt een blok hout en zet dit in de korf. Met een moker slaat u op het haardhout en het mes van de kindling cracker doet de rest. Na een paar kloppen met de moker pakt u het hout uit de korf en heeft u ideaal aanmaakhout.

Soms is het onbegrijpelijk dat bepaalde voorwerpen niet eerder zijn uitgevonden. Dit geldt ook voor deze houtjeshakker. Haardhout veilig hakken,hout kloven en aanmaakhout hakken was altijd een tijdrovende klus en er moest zeker worden gewaakt voor de eigen veiligheid en die van de omstanders. Om de kachel of vuurkorf snel aan te krijgen, is aanmaakhout onmisbaar. De kindling cracker is hierbij bijzonder handig. Het was nog nooit zo eenvoudig om van gekloofd hout aanmaakhout te maken. Deze houtjeshakker is uitgevonden door een 13-jarig kind uit Nieuw Zeeland. Tijdens een koude winter bedacht deze puber dat er toch een manier moest zijn waarbij je veilig en snel aanmaakhout kunt hakken. Gekloofd hout is niet handig om een vuur mee te starten, dus er moet eerst aanmaakhout van worden gemaakt. Door middel van de kindling cracker is dit een fluitje van een cent.

Let op: Cover niet standaard meegeleverd!

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.